Journalisterne Niels Frydenlund, Morten Hallstrøm og Rasmus Viuff har fået succes med www.ditkjellerup.dk

Lokalt medie i Kjellerup med rigtig god succes

ditkjellerup.dk har på få måneder fået fat i en række nye læsere på Kjellerupegnen - nu er der over 200 abonnenter

KJELLERUP Mediebrugere på Kjellerup-egnen har siden september sidste år haft en ny mulighed for at læse om det helt lokale i form af alt det, der sker på Kjellerupegnen. Og kun det.

ditkjellerup.dk er navnet på det nye medie; et medie, der har fået ganske god succes det halve år, hvor det har eksisteret.

- Vi har haft en fin begyndelse på ditkjellerup.dk, som vi er godt tilfredse med, siger chefredaktør Hans Krabbe, Midtjyllands Avis, der står bag ditkjellerup.dk

Kun Kjellerup

- Vores mål har været at nå ud til læsere, der ikke ønsker hele den pakke, som Midtjyllands Avis leverer til mange tusind læsere hver dag, men i stedet efterspørger en pakke, som er koncentreret om det sted, hvor de lever og bor, nemlig Kjellerup, forklarer chefredaktøren.

- Vi kan konstatere, at det nye medie har fået luft under vingerne i et usædvanligt omfang. Der er ikke mange nye lokale medier, der får et godt stykke over 200 nye betalende abonnenter i løbet af blot seks måneder, konstaterer Hans Krabbe.

En del af fremtiden

Mediehusene Midtjylland tror på, at microsites som ditkjellerup.dk bliver en del af fremtidens mediebillede. Derfor er der netop i denne uge lanceret microsites i både Ry og Videbæk, og også her meldes der om god interesse fra begyndelsen.

Hans Krabbe fortæller videre, at læserne af Midtjyllands Avis også nyder godt af ditkjellerup.dk.

- Efter at micrositet er kommet til verden, er vores journalistik i Kjellerup blevet anderledes, skarpere og mere målrettet. Kvaliteten er steget. Også fordi vi samtidig har indført en podcast, Kjellerup Kortbølge, der i løbet af kort tid har fået fine lyttertal.

Også for avis-abonnenter

Det er journalisterne Morten Hallstrøm, Niels Frydenlund og Rasmus Viuff, der står for ditkjellerup.dk.

Er du abonnent på Midtjyllands Avis, er du automatisk også abonnent på ditkjellerup.dk.

Indlæser debat