Dorte Skovrider er klar til åbning af Collection 2. marts.

Dorte er klar til at åbne Collection

Torsdag er den store dag for Dorte Skovrider, der her åbner sin nye version af Collection i Kjellerup

ÅBNING Dorte Skovrider er glad for at have overtaget Collection i Kjellerup og glæder sig til at slå dørene op 2. marts.

Da er der kransekage, kaffe og Verdi og goodie bags til de første 25, der besøger butikken, ydermere vil der blive mulighed for at få procenter på sit køb i form af balloner man skal sprænge - indeholder små sedler med forskellige procenter man kan opnå.

Vi har været forbi Dorte og stille hende nogle spørgsmål om åbningen af Collection

Har det været en drøm at overtage Collection?

Ja det har siden jeg var barn været en barnedrøm at få min egen butik. Jeg fik tilbuddet for 10 år siden om at overtage Collection, men måtte takke nej da livet med små børn ikke tillod tiden til det. Men nu var tiden og overskuddet der til endelig at sige ja og forfølge min drøm om egen butik.

Er du spændt?

Jeg er meget spændt, og der er meget at se til inden åbningen, blandt andet skal der opsættes en masse nye varer som skal prismærkes og der skal styr på ny mail og telefon, samt hjemmesiden skal opdateres.

Har du fået mange jobansøgninger?

Ja, da jeg først slog opslaget op, hvor man kunne søge job i Collection, havde jeg slet ikke regnet med at der ville komme så mange ansøgninger. På den første uge kom der omkring 60 ansøgninger og det tikker stadig ind med henvendelser om job, selvom jeg har fundet de to nye ansigter til Collection - to piger fra henholdsvis Silkeborg og Bjerringbro. Jeg håber at kunderne vil tage rigtig godt imod dem.

Kører du med et nyt udvalg af tøj, eller bliver det meget det samme som folk kender det?

Jeg ser ikke nogen grund til at lave ændringer eftersom konceptet fungerer og kunderne er meget tilfredse med udvalget.

Fra hvilken og til hvilken størrelse breder sortimentet sig?

Vi har et meget bredt sortiment hvor størrelserne går fra str. 34 og op til str 56. Der er mange kunder fra oplandet som er i alderen fra 30 og opefter. Men kunderne er primært mellem 50 og 70 år.

Vil det blive muligt at bestille tøj online i fremtiden?

Nej, det bliver ikke en realitet som tingene ser ud lige for nu, vi overlever på service og kundekontakt i butikken.

Hvad vil du gerne have fokus på i annoncen for åbningsdagen?

Jeg synes at det er vigtigt at der bliver lagt fokus på hvad butikken kan tilbyde til åbningsdagen, med de to nye ansatte, at der vil være kransekage, kaffe, Verdi og goodie bags til de første 25 ankomne og ballonerne med procenter i.

Indlæser debat