Isse Jacobsen fra Gjern er et af de navne, der skal underholde i Arena Midt i foråret.

Ny arena-chef: Der kommer fredagsbar i Arena Midt

Fem arrangementer er på plads til nyt Arena Midt-koncept

KJELLERUP Arena Midt holder som noget nyt fredagsbar en gang om måneden. Det sker med musik og hygge i caféområdet i Arena Midt.

Fredagsbaren er Arena Midts bidrag til, at samfundet nu vender tilbage til mere normale tilstande efter to år med corona.

- Vi vil gerne gå fra arrangementer med køb af billetter med større navne til mindre arrangementer, der er mere uforpligtende, hvor man bare kan møde op - og gå igen, når det passer én, siger centerchef Mikkel Hartvig Haaning.

- Vi skal bryde med den måde, som vi har gjort tingene på i to år. Vi skal ud og lære at være sammen igen. Derfor holder vi nu en række mindre arrangementer. Centerchefen siger videre, at man godt kan glæde sig. For der kommer også større fester igen, når den tid kommer.

Første fredagsbar er den 11. februar med Isfuglen, der er kunstnernavnet for Mikkel Hartvig Haaning.

Han har udgivet to albums med egne sange i singersongwriter-genren med fokus på den poetiske tekst og fængende melodi. Musikken er inspireret af Michael Falck, Lars Lilholt og Poul Krebs, som også indgår i hans repertoire.

Den 25. marts kommer Louise Juul. Hun er dansk singer-songwriter med mange optrædener bag sig herhjemme og i udlandet og fire albums på sit cv. Hun er oprindeligt fra Juelsminde, men bor nu i Aarhus. Hun er inspireret af navne som Eva Cassidy, Simon & Garfunkel, Jewel og Cheryl Crow.

Den 22. april kommer Isse fra Gjern, der blev kåret som »Årets Danske Pop Talent« i januar 2018. Siden har Isse haft en aktiv musikkarriere med udgivelse af to ep’er og en håndfuld singler.

Den 20. maj kommer Louise Noes fra Herning. Hun er et kendt ansigt i singer-songwriter kredse. Gennemgående er personlige fortolkninger og hendes nærværende stemme.

17. juni kommer Naja Broholm, der er sangerinde og sangskriver bosat i Vorupør.

Hun optræder solo med sin guitar og cajon som akkompagnement. Hun modtog Skive Sangskriverfestivals »Mads Langer Pris« i 2018.