Michael Korsbakke håber, at der er mange, der vil bakke ønsket om et korps af frivillige op. Foto: Søren Hulemand maul

Kjellerup - Borgernes By vil samle frivillige: Læs her hvordan det skal ske

Der skal oprettes en gruppe, »Frivillig i Kjellerup«, der skal servicere sportsklubber, foreninger og andre event-magere, mener Michael Korsbakke fra Kjellerup - Borgernes By

KJELLERUP Kjellerup - Borgernes By arbejder på at samle byen i et fællesskab, hvor man hjælper hinanden til at gøre byen bedre.

Et af redskaberne i det arbejde er at samle et korps af frivillige, siger Michael Korsbakke fra Kjellerup - Borgernes By.

- Gruppen »Frivillig i Kjellerup« er ment som en frivilligbørs, hvor foreninger, arrangementsholdere, sportsklubber og institutioner kan søge frivillig hjælpere til deres events i postnummer 8620, forklarer Michael Korsbakke.

- Gruppen henvender sig både til de, der vil være frivillig, og de aktører, der har brug for frivilliges hjælp.

Gruppen etableres på de sociale medier, og det er her, at Michael Korsbakke forestiller sig, at de frivillige og dem med behov for frivillige får kontakt med hinanden.

- Jeg tænker, at har man lyst til at være frivillig ét sted i byen, så kan det også tænkes, at man gerne vil være frivillig et andet sted. Vi vil gerne samle alle de frivillige på en måde, så de bliver synlige, siger Michael Korsbakke.

- Jeg tænker også, at de frivillige skal kunne se en værdi i det, som de skal arbejde med - det skal foreninger og andre, der søger hjælp - sørge for. Det skal være relevante opgaver, som man skal kunne melde sig til.

- Vi går i gang med gruppen nu - så må vi se, hvordan den bliver taget imod. Jeg håber, at mange frivillige melder sig, fordi de kan se Kjellerup som helhed - og gerne vil være end el af helheden og bakke den op. Det tror jeg på vil løfte byen - at man har et korps af frivillige, der bakker op om alt i stedet for, at man bakker op om enkeltforeninger eller andet.

Indlæser debat