Der var loppemarked, hoppeborg og masser af hygge i Kjellerup.

Vellykket påskeløb og marked på Torvet i Kjellerup

Kjellerup Tidende holdt påskehygge i Kjellerup med masser af solskin og masser af gæster

KJELLERUP Påsken viste sig fra sin smukkeste side lørdag formiddag i Kjellerup, hvor der for første gang blev budt op til et påskearrangement på Torvet med masser af hygge og masser af solskin.

Kjellerup Tidende arrangerede dagen sammen med byens forretninger og sammen med Kjellerup Handel og Erhverv, der havde sørget for musikalsk underholdning på dagen i form af jazzede toner med Marie Segall på saxofon og Morten Svenningsen på guitar.

Påskeløb

I mens de spillede gik en masse børn med forældre og bedsteforældre rundt til nogle af byens forretninger for at finde bogstaverne til et hemmeligt kodeord, som de skulle skrive på en kupon, så de deltog i konkurrencen om en giga påskehare fra Superbrugsen.

Kodeordet - det var PÅSKEÆG - det gættede mange deltagere. Den heldige vinder blev Trine Donstrup, Levring.

Pandekager og hygge

På Torvet lavede Freddy Christensen fra Vinspecialisten pandekager. Og så var der masser af boder med lopper, hvor forældre og bedsteforældre kunne hygge sig med at finde ting, mens børnene hoppede løs i hoppeborgen fra Nybolig.

Påskelørdagen bliver ikke det sidste arrangement, som Kjellerup Tidende er med til at arrangere sammen med andre aktører i Kjellerup.

Allerede den 22. april er der »Ren By«, hvor byens butiksfolk vasker byen ren sammen med Midtjysk Brand & Redning.

Det bliver også en hyggelig dag, lover Betinna Sørensen og Rasmus Viuff fra Kjellerup Tidende.

To påskeharer, Anne og Sofie fra Knudstrup, delte slik ud til de børn, der gerne ville have vingummier.
Mellem de mange gæster på Torvet i Kjellerup var Orla Madsen fra Silkeborg, der var kommet for at høre jazz og snakke lidt fodbold med egnsredaktør Rasmus Viuff. De var begge sikre på, at SIF ville klare sig godt i slutspillet.

Indlæser debat