Med hjælp af en lift blev julemanden hejst op til toppen af træet, så han kunne tænde det. Foto: Søren Hulemand Maul

Torvet var sort af mennesker da julemanden kom

Julemanden fik tændt juletræet, og Janni Raahauge-Laursen fik samlet masser af legetøj ind

KJELLERUP Fredag aften skete det igen.

Julemanden blev vækket af mange børn og deres forældre. Hvor mange børn er svært at sige. Men det er som om, at der kommer flere og flere børn hvert år for at være med til at vække julemanden.

Fredag aften var vejret koldt, men ellers godt, og det er altid godt, når lyset skal tændes med hjælp af julemagi og mange børn.

Normalt er det Midtjysk Brand og Redning, der stiller en lift til rådighed for julemanden, så han kan nå toppen og få juletræet tændt. Sådan er det ikke mere. I år var det HM Elservice, der stillede en lift frem, så julemanden kom op.

Bagefter var der slik til alle børn, og havde man lyst, så sørgede Kjellerup-spejderne for risengrød ved Den Gamle Biograf. Rigtig mange mennesker benyttede sig af det tilbud.

Man kunne spise i Den Gamle Biograf, og her dansede julemanden med børn og voksne rundt om træet. Den del af festen stod Kjellerup Sport for sammen med Den Gamle Biograf.

- Der kom så mange mennesker, at vi måtte stille ekstra borde og stole frem, fortæller Pia Rask Jacoksen fra Den Gamle Biograf.

Janni Raahauge-Laursen samlede fredag aften legetøj ind til fordel for Mødrehjælpen i Silkeborg. Den mulighed var der mange familier, der benyttede.

- Vi har fået rigtig meget legetøj og andre ting til Mødrehjælpens forretning ind. Og fredag aften skulle vi bagefter ud for at hente syv sække med brugt tøj til forretningen, så jeg er rigtig glad, siger Janni Raahauge-Laursen.

Janni Raahauge-Laursen fik samlet masser af legetøj ind i fredags. Her ses hun sammen med datteren Lili og sønnen Anker samt Laurids Hulemand Maul. Foto: Søren Hulemand Maul