Gravøl for Kristian Pihl

VALG Under oversrkiften »Gravøl for Kristian Pihl« satte Jørn Rye Rasmussen i Midtjyllands Avis 5. november spørgsmålstegn ved, om man skulle drikke gravøl for hans indsats i Silkeborg Kommune.

Det var dog noget af det dummeste, der gennem længere tid har været skrevet om i et debatindlæg - det siger måske noget om forfatteren selv.

For os, der bor i yderområderne - i hvert fald den sydlige del - har Kristian Pihl Lorentzen været »guld værd« og vi er rigtig mange, der begræder, at han ikke blev genvalgt.

Han har besøgt vore virksomheder herude, blandet sig med folket og har været en kæmpegevinst for vores veteranbane, Vrads Station - og alle »de små« ting, der rører sig herude. Jørn Rye er nok lovlig undskyldt - han ved nok slet ikke, hvor Bryrup ligger - han er i hvert fald ikke set herude i samme grad, som Kristian Pihl Lorentzen, heldigvis.

Hvad Jørn Rye Rasmussen tænker og tror kan han selv pakke sine fisk ind i. og hvis han ikke vil drikke sin »jubeløl« alene - så skal han i hvert fald ikke drikke den i den sydlige del af kommunen.

Her begræder vi, at Kristian Pihl Lorentzen ikke kom i Folketinget, men vil i stedet sige ham tak - stort tak - for det, han har gjort for os syd for Silkeborg.

Skulle Jørn Rye Rasmussen forsøge sig med politik og stille op til valget for at repræsentere Silkeborg, så tror jeg bestemt ikke det kommer på tale at drikke gravøl, hvis han ikke bliver valgt!